Sport előnevezés

Kérjük a sporttársakat, hogy a 60 km-es túrára feltétlenül, a 11, illetve 16 km-es túrákra kérésünkre legyenek szívesek előre bejelentkezni a túrák zavartalan lebonyolítása érdekében. A nevezési díjat a helyszínen kell fizetni, melynek összege 300 Ft. Minden induló térképvázlatot és kitűzőt kap. A kellő számú egyedi kitűző megrendeléséhez tudnunk kell a létszámot. Így is lesz csak a helyszínen jelentkező, de kevésbé lesz megjósolhatatlan az indulók száma. Mivel egyedi-egyszeri alkalom lesz a túra ezért nem szeretnénk nagy számú megmaradt jelvényt készíttetni. A nevezési díj jelképes, nem akartuk, hogy bárkit ennek költsége tartson vissza az indulástól.

A 800 m-es futóverseny nevezési díja 300 Ft, melyért mindenki emléklapot kap, ezért szintén kérjük, aki teheti előre jelentkezzen be.

A túrázóknak, illetve a futóknak a célterületen a templom közvetlen szomszédságában a Jáki Nagy Márton Általános Iskolában van öltözési és zuhanyozási lehetősége. Kérjük vigyázzanak a rendre, tisztaságra. Szívességből kapjuk, szívességgel is háláljuk ezt meg. Előre is köszönjük!

Az íjászversenyen is mindenki névre szóló emléklapot vehet át, nevezési díj 300 Ft.

A nevezési díjak a szűkre szabott önköltséget fedezik. A rendezők, szervezők önkéntes munkával segítik a rendezvényt, melynek célja, hogy minél többen jöjjenek el és élvezzék az együtt mozgás, a közösséghez tartozás örömét, e különleges napon.

Sport előnevezési adatlap

Sport előnevezéshez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

Az előnevezés tájékoztató jellegű, a nevezési díj a helyszínen fizetendő.

Az évforduló pártolóinak köszönhetően a nevezési díjakat töröljük!! A templom előtt kitett urnába, tetszés szerinti összeg adományozható, a freskók restaurálásának céljára.

A sport előnevezés már nem lehetséges.

Jáki templom portáléja
Jáki oroszlán
Jáki Nagy Márton
Isten hozta Vas megyében
A Jáki templom éjjel
Temetési siratók freskó
Jáki Nagy Márton és rokonsága freskó